Video Intercom


Een Intercom is een handige vervanging voor uw deurbel !

U kunt met een Intercomsysteem zien wie er voor de deur staat en eventueel op afstand de deur of toegangspoort openen.
PBBS Beveiliging installeert de professionele systemen van Aiphone , Panasonic , Urmet en Comelit.

Intercomsysteem

Intercomsystemen zijn bijzonder geschikt voor appartementen complexen, u hoeft de trap niet meer omlaag om de deur te openen, maar ook voor koppeling met een toegangspoort;
de elektrische poort is te koppelen met het intercomsysteem, zodat u met een knop op de monitor de poort kunt openen.
U kunt uw intercomsysteem ook koppelen naar het internet, zodat u via een app op uw smartphone kunt kijken en communiceren met degene die aanbelt.
Ook wanneer u een confrontatie met een bezoeker wil voorkomen biedt een intercom de oplossing, u ziet of hoort degene die aanbelt en besluit daarna zelf of u antwoord en/of de deur opent.

U kunt bij PBBS Beveiliging terecht voor het plaatsen van een Intercomsysteem, maar ook voor het vervangen of repareren van uw huidige systeem.
Bel ons voor een gratis bezoek op locatie. We hebben ruime ervaring met het renoveren/ installeren van intercomsystemen bij VvE’s (Vereniging van Eigenaars)
We bieden een 24 uurs service gedurende 7 dagen per week 365 dagen per jaar op de door ons geplaatste systemen !
Voor informatie kunt u op de contact pagina het formulier invullen, of bel nu (tijdens kantooruren).
We zijn u graag van dienst.

PBBS Beveiliging installeert alarmsystemen, beveiliging, inbraakbeveiliging, camera, camerasystemen, intercomsystemen en video-intercom in o.a. Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Teteringen, Bavel, Ulvenhout, Terheijden, den Hout, Made, Rijsbergen, Zundert, Galder, Chaam, Rijen, Gilze, Dongen, Oudenbosch, Zevenbergen, Raamsdonksveer, Eindhoven, Dordrecht en Rotterdam.