Aritech Alarmsystemen

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Geschiedenis

Aritech is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat al zo’n 40 jaar bestaat, het is tegenwoordig een dochtermaatschappij van UTC (USA) met de naam UTC Fire & Security
De naam Aritech, Interlogics, ATS (classic en advanced) zijn oa productnamen van dit bedrijf.

CD paneel

Voordat het meest succesvolle inbraakbeveiligingspaneel de CD Advisor werd gelanceerd rond 1990, waren er al diverse panelen aan vooraf gegaan. De RP-serie sleutel bediende centrales en de CS110 waren al veel toegepast, maar met de komst van de CD Advisor werd een nieuw tijdperk ingeluid. De CD Advisor heeft zijn voorsprong lang weten te behouden. In 2011 zijn de laatste Advisor panelen geleverd en kunnen nu nog in beperkte mate worden geserviced. De CD3401, CD7201en cd CD95/148 zullen de komende decennia nog op veel plaatsen blijven werken, maar verder ontwikkelen werd te kostbaar. De CD Advisor werd opgevolgd door de CS Panelen en de ATS classic systemen.

ATS Classic

Het ATS classic beveiligingspaneel is een hybride systeem. Dat wil zeggen dat draadloos en bedraad in een paneel geïntegreerd zijn. Het is ook inzetbaar als toegangscontrole. Standaard kunnen al 16 deuren worden beheerd als toegangsverlening. De panelen zijn onderling te koppelen en te beheren via de Titan software, waardoor hele grote systemen, overzichtelijk blijven en op afstand beheerd kunnen worden. Daarbij kunnen macro’s geschreven worden waardoor elke actie getriggerd kan worden op een serie van gebeurtenissen op de ingangen. IP en GPRS doormelding modules zijn leverbaar. Het systeem heeft een geheugen van 1000 gebeurtenissen en kan tot 200 gebruikers op naam aan.

ATS Advanced

De nieuwste ATS Advanced panelen zijn ook hybride systemen. Het draadloze gedeelte werkt tegenwoordig niet meer op de bekende 868 Mhz FM maar met 433Mhz FM wat de betrouwbaarheid nog beter moet maken.

—————-

PBBS Beveiliging heeft heel veel ervaring met Aritech producten, we zijn daardoor in staat om een goede installatie op maat aan te bieden. Ook bestaande systemen kunnen we voor u controleren en eventueel onderhouden. We maken graag persoonlijk kennis met u om op locatie te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op via de contact pagina of bel ons tijdens kantooruren: 076-7114884

PBBS Beveiliging installeert alarmsystemen, beveiliging, inbraakbeveiliging, camera, camerasystemen, intercomsystemen en video-intercom in o.a. Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Teteringen, Bavel, Ulvenhout, Terheijden, den Hout, Made, Rijsbergen, Zundert, Galder, Chaam, Rijen, Gilze, Dongen, Oudenbosch, Zevenbergen, Raamsdonksveer, Eindhoven, Dordrecht en Rotterdam.